ازاول اجرای طرح سلامت نوروزی تاکنون بیش از2هزار و دویست وپنجاه ویک کیلوگرم مواد غذایی آلوده توسط کارشناسان سلامت محیط ضبط ومعدوم شده است.

به گزارش هاولاتی به نقل از شبکه بهداشت دکتر پروین خسروپور با اعلام این خبر اظهار داشت :بازرسان بهداشت محیط به صورت مستمر واحد‌های صنفی را بازدید می‌کنند.

وی ادامه داد: از زمان شروع اجرای برنامه۱۵ اسفند تا پایان روز هشتم فروردین ماه سالجاری عملکرد برنامه های واحد سلامت محیط در خصوص آب شامل سنجش کلر باقی مانده یک هزار و ۸۰مورد، نمونه برداری میکروبی آب شرب ۲۱۰ مورد ،بازرسی از سامانه های آبرسانی۲۳مورد و سنجش با استفاده از دستگاه پرتابل یک هزار و ۵۴۵مورد است.

مدیرشبکه بهداشت ودرمان شهرستان سقز اضافه کرد:بازدیداز قنادی ۲۲۱ مورد ، پی گیری شکایات بهداشتی ۷مورد ،  پلمب ۲ مورد بود.

دکتر خسروپور  از بازرسی مشترک با ادارات مرتبط در سطح شهرستان در این مدت را ۵مورد عنوان کرد و افزود: بازرسی از مراکزتهیه وتوزیع مواد غذایی  یک هزار و۹۶۵ مورد ، بازدید ازاماکن عمومی ۴۹۰مورد و معرفی متخلفین بهداشتی ۵مورد از اهم اقدامات صورت گرفته در این مدت است.

 

  • منبع خبر : روابط عمومی شبکه بهداشت